Hotel Mitsis Faliraki Beach & Spa

Hotel Mitsis Faliraki Beach & Spa

kr. 4.217,00

I centrum af Faliraki finder du Hotel Mitsis Faliraki Beach & Spa, som er del af den anerkendte Mitsis-kæde. Hotellet er beliggende lige ved en gylden sandstrand, så du kan stå med fødderne i det varme sand på ingen tid. Er du ikke i humør til en strandtur, er der masser at lave på dette luksushotel. Omkring de tre swimmingpools står solsengene allerede klar, og det entusiastiske animationsteam sikrer, at alle har det sjovt. For de små børn er der en miniklub, hvor de kan få venner, mens de laver håndarbejde eller spiller spil. De moderne indrettede værelser har en fantastisk udsigt over havet eller det smukke landskab. Afslapning og genopladning er naturligvis ofte hovedfokus på en ferie, så Hotel Mitsis Faliraki Beach & Spa sørger for den ultimative afslapning i wellnesscentret. Her kan du lade dig forkæle med en terapeutisk massage eller en skøn ansigtsbehandling.Der er flere restauranter på hotellet, hvor du kan nyde en varieret middag takket være det vidunderlige All Inclusive-program. I hovedrestauranten venter der dagligt en omfattende buffet, og der tilberedes desuden lækre ting på stedet ved show cooking. Der er også en mexicansk restaurant, og du kan spise frokost i den græske restaurant; prøv f.eks. de græske mezes.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955417006
Kategori:

Beskrivelse

I centrum af Faliraki finder du Hotel Mitsis Faliraki Beach & Spa, som er del af den anerkendte Mitsis-kæde. Hotellet er beliggende lige ved en gylden sandstrand, så du kan stå med fødderne i det varme sand på ingen tid. Er du ikke i humør til en strandtur, er der masser at lave på dette luksushotel.
Omkring de tre swimmingpools står solsengene allerede klar, og det entusiastiske animationsteam sikrer, at alle har det sjovt. For de små børn er der en miniklub, hvor de kan få venner, mens de laver håndarbejde eller spiller spil. De moderne indrettede værelser har en fantastisk udsigt over havet eller det smukke landskab. Afslapning og genopladning er naturligvis ofte hovedfokus på en ferie, så Hotel Mitsis Faliraki Beach & Spa sørger for den ultimative afslapning i wellnesscentret. Her kan du lade dig forkæle med en terapeutisk massage eller en skøn ansigtsbehandling.
Der er flere restauranter på hotellet, hvor du kan nyde en varieret middag takket være det vidunderlige All Inclusive-program. I hovedrestauranten venter der dagligt en omfattende buffet, og der tilberedes desuden lækre ting på stedet ved show cooking. Der er også en mexicansk restaurant, og du kan spise frokost i den græske restaurant; prøv f.eks. de græske mezes.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!